Tehnica liniara

Sigla

Tehnică Liniară – THK

Totul pentru ”mișcări” silențioase și precise

        Tehnologia THK se află în spatele mișcările silențioase și precise ale Sistemului de Mișcare Liniară – Linear Motion System.

    Mișcarea de rotație implică rulmenți care sunt în folosință de peste 100 de ani. Totuși, prima rulare în deplasările liniare a fost realizată în 1972, când THK a dezvoltat Sistemul de Mișcare Liniară.
     De atunci toate tehnologiile THK au fost angregate doar în scopul de a furniza silențiozitate și precizie în mișcarea diverselor mecanisme.     Cu idei unice și tehnologie unică, THK au dezvoltat primii pe plan mondial sistemele de ghidaje liniare. În ziua de azi aceste sisteme sunt indispensabile ca elemente mecatronice de mașină în toate sectoarele industriale.

         Capacitatea tehnică a fost îndelung cultivată încă din 1972, când sistemele de mișcare liniară incluzând și ghidajele de timp LM (LM Guide) au fost dezvoltate. Încă de atunci, tehnologia de bază THK s-a ridicat de fapt la cele mai înalte standarde și a continuat să satisfacă o multitudine de necesități.

Este un sistem care are la baza teoria rulmenților radiali cu bile, fiind ușor de folosit și mai economic printre rulmenții rotativi, în sectorul mișcării liniare.


Utilizarea bilelor ca elemente de rostogolire și formarea unei caneluri profilate în forma de R aproximativă cu diamentrul bilei pe calea de rulare realizează un contact între calea de rulare și bila mai apropiată de contact. Ca rezultat, sarcina permisibilă este de aproximativ 13 ori mai mare decât în cazul utilizării unui rulment linear convențional cu același diametru al bilei, iar durata de viață de 2,200 mai îndelungată.

Ghidajele LM reprezintă principalele produse, încorporând în premieră o parte din mișcarea de rulare lineară în utilizarea prectică. Se traduce prin mașini de înaltă precizie, cu rigiditate ridicată, cu reducere a consumului de energie, de mare viteză și cu durată lungă de viață.

Tehnologia coliviei (cage technology) a fost dezvoltată prin îmbinarea tehnologiei și cunoștințelor THK.

Adoptarea acestei tehnologii activează mișcarea circulară a bilelor aflate la distanțe egale și obținerea unei reacții rapide.

THK

În plus, astfel se elimină lovirea bilelor și fricțiunea dintre ele, și se asigură un nivel redus de zgomot, generându-se un sunet de operare plăcut și o cantitate redusă de particule.

Pe măsura creșterii retenției de lubrifiant, se obține și o funcționare pe termen lung care nu necesită întreținere.

Categorii de produse:

      - Ghidaje liniare cu bile LM: SHS, SSR,SNR, NSN, SHW,

 

        - Ghidaje liniare cu role LM: SRG, SRN, SRW

 

         - Ghidaje LM (complete): seriile GSR, HR, JR, HCR, HMG, NSR-TBC, RSR-M1, HSR-M2, HSR M1VV, SR-MS


Șuruburile cu bile THK: siguranță, preț, precizie

THK este numarul 1 mondial in sisteme de ghidare de precizie si suruburi cu bile. Șuruburile cu bile THK conving prin numeroasele lor avantaje:Acesta este un șurub cu eficiență ridicată. Șuruburile cu bile sunt prezente de ani buni în gama de ghidaje liniare . Oferta noastră completă construită în jurul produselor inovatoare și de înaltă calitate ne-au permis să ne impunem pe piața dispozitivelor de translație.Șuruburile cu bile THK conving prin numeroasele lor avantaje

  • calitate ridicată
  • siguranță garantată prin verificări complete de funcționare
  • raport calitate-preț excelent datorită optimizării costurilor de producție
  • durată mare de viață datorită diverselor opțiuni de etanșeitate
  • o gamă de produse complementare care permit alegerea mărimii produsului cel mai bine adaptat
  • raportul privind erorile de pas este disponibil la cerere

Tipuri de suruburi:

         - Șurub cu bila standard :
EBA, EBB, EBC, EPA, EPB, EPC

 

            - De precizie, Șurub cu bila cu clichet:
SBN-V/SBN, SBK, HBN, SDA-V, SBKH

 

               - Șurub cu bile de precizie:

BIF-V/BIF, DIK, DIR, BNFN-V/BNFN, DKN, BLW, BNF-V/BNF, BNT, DK, MDK, WHF, BLK, WGF, BLR


Click pentru vizualizare produse din stoc