Produse BIRKOSIT


Sigla
Birkosit este o pasta de etansare pentru conditii extreme (temperaturi mari si presiuni mari): presiuni de pana la 135 bari (chiar 550 bari in anumite conditii) si temperaturi de pana la 650 grade Celsius.
Este folosit in principal pentru etansarea  turbinelor pe abur sau gaz, compresoarelor, pompelor, carcaselor, flanselor, etc.

Birkosit

Date tehnice:                                               

Temperaturi: Birkosit poate etansa suprafete plane fata la fata pana la temperaturi de 650 grade Celsius.

Presiuni: etanseaza in conditii excelente suprafete supuse la presiuni de pana la 135 bari iar pentru flanse poate etansa 450 bari si in unele conditii se poate ajunge si la 550 bari.

Birkosit

Rezistenta: BIRKOSIT rezista la aer, abur, apa calda si rece, uleiuri, gaz natural.

Deformare plastica: Pasta de etansare Birkosit este un produs care ramane elastic, etansand perfect in conditii extreme de presiuni si temperatura, iar pelicula formata nu se rupe.

Birkosit

Domenii de utilizare: producerea (turbinele SIEMENS sunt din fabrica etansate cu BIRKOSIT), montarea si intretinerea turbinelor, industria chimica si petrochimica, industria energiei electrice, etc.

Birkosit

Recomandari: Inainte de etansare cu BIRKOSIT suprafetele trebuie curatate si degresate. Produsul nu necesita timp de pregatire, aplicatia putand fi data in functiune imediat.

 

NOTA: Birkosit este o pasta de etansare pentru suprafete plane fata la fata. Birkosit nu reface suprafete cu deformari de planeitate si nici nu reuseste sa etanseze in conditii optime astfel de supratefe deteriorate.

 


Click pentru vizualizare produse din stoc