Lanturi TSUBAKI

Principalele  produse sunt lanțuri de antrenare industriale, lanțuri cu atașamente și lanțuri transportoare de dimensiuni mari. Inginerii de la Tsubaki răspund la provocările unice ale oricărei industrii cu produse personalizate concepute pentru scopuri specifice.

De la lanțurile de acționare pentru transmisie, lanțul cu atasamente pentru conveioare, versiunile rezistente la coroziune unde nevoile clienților sunt mai severe până la lanturile Lambda care sunt prelubrifiate, Tsubaki are produsele care se potrivesc oricărei aplicații.

 Tsubaki

 

Inginerii de la Tsubaki răspund la provocările unice ale oricărei industrii cu produse personalizate concepute pentru scopuri specifice. Indiferent dacă industria dvs. necesită cea mai înaltă precizie, cele mai stricte cerințe de igienă sau cele mai robuste performanțe disponibile, Tsubaki are o soluție. În întreaga gamă Tsubaki se folosesc materiale de înaltă calitate și tehnici de fabricație specializate, care au fost dezvoltate în parteneriat cu utilizatorii OEM și utilizatorii finali pe multe piețe. Deoarece Tsubaki creaza produse care răspund nevoilor dvs., nu există niciun motiv de compromis cu privire la aplicatii in care se foloseste transmisia puterii. Aceasta duce la o fiabilitate îmbunătățită, o întreținere mai redusă și un cost total de proprietate (TCO) redus.

                       Tsubaki chains

Tsubaki asigura solutii pentru o gama larga de industrii.

 

Agricultură

                                            Agricultura

Fermierii nu își permit să riște defectarea echipamentelor și de aceea Tsubaki ofera o fiabilitate totală la produsele destinate agriculturii. Impulsionate de cererea continuă a pieței pentru performanțe ridicate și eficiență sporită, producătorii de echipamente agricole sunt întotdeauna concentrați pe îmbunătățirea suplimentară a gamei de produse. Tsubaki, mai mult decât alții, înțelege necesitatea unor piese rezistente care să suporte condițiile dure și ciclurile de funcționare îndelungate din industria agricolă. Multe produse Tsubaki sunt concepute pentru a fi rezistente în mod inerent la praf, resturi și sarcini de șoc - prin urmare, sunt perfect adaptate aplicațiilor agricole.

 

Automotive

                        Tsubaki automotive

Inovația produsului Tsubaki aduce putere și performanță industriei auto. Fabricarea și asamblarea automobilelor este un mediu de înaltă presiune în care cererea de producție înseamnă că este permisa nicio marjă de eroare. Tsubaki are o adevărată moștenire în industria auto și înțelege cât de importantă este precizia în fiecare etapă.

Componentele Tsubaki se găsesc în fiecare punct al liniei de producție: de la presa de tablă până la atelierul de vopsea și în zonele de testare și inspecție.

 

industria metalurgica

                     Tsubaki metal

Tsubaki oferă soluții perfecte aplicatiilor de la furnal pana la laminoare. Cu cerințe de producție non-stop și timp de întreținere programat foarte puțin, industria producției de metale este una dintre cele mai solicitante pentru toate componentele de transmisie a energiei mecanice.

Pe parcursul procesului, componentele pot fi supuse la temperaturi extrem de ridicate, răcire rapidă, încărcare la șoc, expunere la apă și alte fluide și medii care sunt foarte contaminate cu particule abrazive.

 

Manipulare și exploatare miniera

                 Tsubaki minier

Calitatea și experiența Tsubaki înseamnă soluții optime pentru manipularea în aplicațiile miniere. Mineritul constituie unul dintre cele mai solicitante medii pentru componentele de uzură, unde durabilitatea și fiabilitatea sunt esențiale pentru rentabilitate și siguranță. Tsubaki poate garanta soluții de încredere pentru a sprijini cele mai solicitante aplicații, completate de experiența de zeci de ani. Oricare ar fi nevoile dvs. in activități miniere, Tsubaki poate oferi consistența performanței pentru a avea succes.

 

Industrie alimentara si procesare bauturi

                                           Tsubaki food

Ca lider de piață în furnizarea de soluții pentru industria alimentară și a băuturilor, performanța curată și consecventă este scopul  Tsubaki. Obiectivele de producție sunt la fel de sensibile la timp ca întotdeauna; prin urmare, Tsubaki ca și obiectiv de afaceri, ofera operatorilor toate instrumentele necesare realizării acestora. Compatibilitatea totala, curățenia și durabilitatea inegalabile înseamnă că linia dvs. de producție poate funcționa în condiții de timp stricte.

Tsubaki lucreaza cu specialiști OEM și aftermarket pentru a se asigura că utilizatorii finali pot beneficia de performanțe îmbunătățite, indiferent de echipamentul pe care îl folosesc.

Manipularea materialelor

Nu lăsați ca problemele de fiabilitate să provoace un blocaj pe linia de producție. Manevrarea eficientă a materialelor menține linia de producție în mișcare, depozitul în ordine și rețeaua de distribuție in activitate. Managerii de depozite pur și simplu nu au timpul necesar pentru componente care necesita o întreținere ridicată, așa că trebuie să aibă încredere că echipamentele vor satisface sau vor depăși cerințele lor operaționale.

Serviciul Match & Tag de la Tsubaki garantează o diferență maximă de lungime a lanțului de 0,50 mm (independent de lungimea totală a lanțului) pentru lanțul transportor de dimensiuni mici care rulează în paralel. Mulți ani de cercetare și dezvoltare asigură că toate componentele mecanice sunt potrivite pentru presiunile aplicațiilor de manipulare a materialelor. Soluțiile lui Tsubaki sunt cea mai bună strategie pe termen lung pentru reducerea costului total de proprietate (TCO).

 

Soluții de ambalare

Tsubaki ofera soluții concepute pentru a maximiza eficiența și fiabilitatea operațiunilor dvs. de ambalare. Operațiunile de ambalare sunt un pas precis și vital în procesul de producție. Eșecul nu va conduce pur și simplu la perioade de pauza, ci poate compromite produsul în stoc și poate cauza probleme în continuare în lanțul de aprovizionare.

Tsubaki înțelege că atât OEM-urile, cât și operatorii se bazează pe componente mecanice pentru a parcurge distanța. Investirea în cercetare și dezvoltare de produse a dus la lansarea de multe soluții unice, care s-au dovedit că funcționează mai eficient și mai mult timp decât alte produse de pe piață. Serviciul Match and Tag este unic pentru Tsubaki și garantează lungimile exacte ale lanțului până la o fracțiune dintr-un milimetru, ceea ce este perfect pentru aplicațiile de transporturi precise unde lanțurile trebuie să funcționeze în paralel.

 

Instalatii portuare

       Tsubaki portuar

Economia mondială se bazează pe porturi pentru a distribui produsele în întreaga lume, astfel că această legătură crucială între transport maritim și transport terestru necesită maximă fiabilitate. Tsubaki este un furnizor de frunte pentru industria portuară, combinând aproape un secol de experiență în furnizarea de soluții prin producători de OEM și parteneri de întreținere.

Înțelegem dependența industriei de echipamente durabile și fiabile pentru a păstra termenele limita. Cu aproape toate afacerile de pe planetă bazându-se pe porturi pentru a-și distribui produsele pe piața mondială, ne asigurăm că toate soluțiile noastre de transmisie a puterii sunt și de încredere.

 

Transmisia puterii

Componente de precizie proiectate de Tsubaki isi propun pierderi minime de energie. La Tsubaki se actualizeaza continuu portofoliul de produse pentru a se asigura că componentele  mecanice se vor integra cu cele mai noi tehnologii și vor performa la cele mai înalte standarde.

Fie că sunteți în căutarea unei precizii îmbunătățite, a vitezei de funcționare sau a capacității de cuplu - sau a unei combinații dintre cele trei – Tsubaki ofera soluția.

 

Industria hartiei si a celulozei

                    Tsubaki paper

Prelucrarea hârtiei și a celulozei poate fi deosebit de problematică pentru componentele de uzură, defectarea lanțului ducând la o perioadă de oprire considerabilă pe măsură ce linia de producție este reparata. Pentru lanțurile inferioare, praful din lemn sau hârtie poate provoca o uzură crescută, ceea ce duce la alungirea și în cele din urmă la rupere.

Lanțurile Tsubaki sunt fabricate în conformitate cu standarde stricte, astfel încât acestea să se manifeste uniform, ceea ce înseamnă că lanțul paralel își menține precizia mai mult timp, ceea ce reduce la minimum efectele unui mediu poluant.

Contaminarea hârtiei este, de asemenea, o problemă serioasă, deoarece lubrifiantul dintr-un lanț poate lasa urme pe hârtie, ceea ce face ca  producția să fie afectata. Tsubaki oferă o gamă de lanțuri lubrifiate intern Lambda, uscate la atingere, care protejează hârtia de expunere.

 

Industria deseurilor

                 Tsubaki waste

Energia regenerabilă este una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere din lume. Pentru a continua o astfel de creștere rapidă, sunt necesare componente de înaltă calitate în utilaje. Componentele Tsubaki sunt prezentate în fiecare etapă a liniilor de procesare de la deșeuri la energie, de la livrarea inițială a deșeurilor până la manipularea subproduselor asociate de la incinerare.

Lanțurile transportoare Tsubaki, actuatoarele liniare, pinioanele, transportoarele de cablu și ambreiajele cu came pentru aplicații  din industria deșeurilor sunt proiectate pentru fiabilitate finală și performanțe inegalabile.

Deoarece deșeurile pot varia foarte mult, Tsubaki ofera, de asemenea, personalizare completă și expertiză a specialiștilor, ca parte a pachetului de servicii.

 

Industria lemnului

Intreprinderile din industria lemnului necesită utilaje fiabile pentru a continua să funcționeze în condiții dificile, chiar și atunci când sistemele de lubrifiere par a fi în contradicție cu acumularea constantă de rumeguș și lemn. Cu toate acestea, multe dintre cele mai importante întreprinderi din industria lemnului din Europa au găsit o soluție sub forma lanțului Lambda de Tsubaki, care a redus semnificativ costurile de întreținere și a îmbunătățit productivitatea.

Condițiile de funcționare in industria lemnului sunt dificile din cauza cantității mari de praf aerian provenit din procesele de tăiere și modelare. Cele mai multe gatere utilizează o varietate de sisteme transportoare pentru a transfera cherestea între fiecare stație de procesare și acestea se bazează pe lanțuri pentru a face aceasta. Iar Tsubaki ofera solutiile cele mai potrivite.

 


Click pentru vizualizare produse din stoc