Despre noi

Dorinta de a cumpara mai ieftin a condus piata pieselor de schimb pentru masini industriale catre achizitii de produse de slaba calitate dar cu preturi foarte mici. Exista aplicatii care se preteaza la astfel de produse dar sunt si aplicatii care necesita produse care sa aibe durata de viata foarte mare.

Pentru astfel de aplicatii s-a nascut Industrial Seals and Rolls.

Dorim sa oferim produse alternative de inalta performanta care sa prelungeasca durata de viata a utilajelor si astfel sa impiedice aparitia opririlor neprogramate. Exemple:

  • Rulmentul oscilant cu 2 randuri butoi NACHI 22xxx care are cea mai mare incarcare dinamica din lume. Poate inlocui orice marca premium daca rulmentul este solicitat dinamic cu o sarcina foarte mare si nu este folosit la turatii mari.
  • Simeringuri originale SIMRIT. Acest producator (acum FST) a inventat etansarea rotativa: simeringul. Dar mult mai important este ca cerceteaza in acest domeniu si inventeaza continuu astfel incat vechiul simering ca si material si design a ramas de domeniul trecutlui ca si performante.   

Exemplele pot continua si va invitam sa ne provocati cu cereri de solutii pentru a creste durata de viata a unei aplicatii industriale mecanice.