Curele de transmisie GATES

În 1917, John Gates a revoluționat utilajele industriale cu prima curea în V de cauciuc din lume și a început dezvoltarea unui design avansat care definește The Gates Corporation. În 1945, Gates a inventat prima curea de sincronizare dințată, cunoscută sub numele de curea sincronă. La Gates inovația continuă nu este doar ceea ce se face. Inovatia face parte din Gates. De aceea aveți încredere în liderii din cercetare, proiectare, știința materialelor și fabricarea celor mai bune soluții de transmisie a puterii din lume - doar cu Gates.

De peste 100 de ani, Gates a adus îmbunătățiri continue la linia  de curele Micro-V®. Folosind cea mai avansată tehnologie disponibilă, a preluat cele mai bune curele din industrie și le-a conceput cu profilul scurtat patentat exclusiv pentru a asigura o potrivire, formă și funcționare optime. În cazurile în care construcția OEM duce la zgomot, vibrații și eșec prematur, Gates depășește calitatea OEM prin modernizarea materialelor și a construcției. Rezultatul? Cele mai silențioase și mai performante curele Micro-V® din industrie.

 Gates

Curele sincrone

De la alinierea componentelor motorului la transferul de putere între sistemele  critice ale masinii, centurile sincrone inovatoare Gates sunt proiectate să funcționeze la temperaturi mai ridicate, viteze mai mari și cu durata de viata mult mai mare. Echipa de experți și ingineri proiectează curelele sincrone Gates la cele mai dificile cerințe ale producătorului de masini pentru a asigura funcționarea ușoară, liniștită și eficientă. Mai mult, curelele sincrone Gates au o rezistență excelentă la coroziune, întindere și uzură. Când aveți nevoie de calitatea și durabilitatea OEM-urilor de top din întreaga lume, trebuie să vă echipați masinile si utilajele cu puterea Gates.

 Curele sincrone

V-Curele

În calitate de experți în transmisia de putere de peste un secol, Gates conduce vehiculele  de siguranță ale autovehiculelor noastre cu centuri în V pentru autovehicule, camioane ușoare și vehicule personale. Curelele în V de la Gates sunt proiectate să funcționeze fără întreținere pentru a menține in functiune masinile si utilajele, fără a fi nevoie de lubrifiere sau retensionare. Curelele in V sunt proiectate pentru uzură, coroziune și rezistență la căldură pentru performanțe fiabile și de lungă durată.

V - curele

Curele speciale

Acoperind o gama extrem de larga de aplicatii  curelele inovatoare Gates îți mențin echipamentul funcționând mai mult, astfel încât să puteți duce la bun sfârșit lucrurile. Curelele de la Gates sunt fabricate folosind cele mai noi tehnologii de știință a materialelor pentru a asigura performanțe fiabile și de lungă durată, avand soluții speciale pentru aproape fiecare aplicație.

 Gates special

Curele pentru industria automotive

Motoarele auto de astăzi, extrem de sofisticate, funcționează la temperaturi mai ridicate, viteze mai mari și produc mai multă energie fapt ce necesită materiale cu înaltă tehnologie pentru a satisface intervale mari de inlocuire, așa cum solicită OEM-urile. Curelele de distribuție Gates sunt folosite de zeci de OEM-uri auto de top din întreaga lume și aduc mereu aceeași calitate si durabilitate. Curelele de distribuție Gates asigură o întreținere usoara, sunt fiabile, cu o rezistență superioară la contaminare, căldură și uzură.

Micro V

Click pentru vizualizare produse din stoc