Bearings

We distribute NACHI bearings which are made in Japan. NACHI is known worldwide for quality bearings but more for the performance of spherical bearings (22xxx – highest load capacity in the world), precision bearings and deep-groove ball bearings. 

view products
Tehnica liniara

We are authorized distributor of THK with a wide range of linear motion products: linear motion guide (slider + rail), ball screw, cam followers and other linear motion solutions. 

view products
Simeringuri

We distribute all the range of seals: simmering, hydraulic, pneumatic, static, etc. Brand: FST (Freudenberg Sealing Technologies which includes SIMRIT, MERKEL, BURGMAN, etc). 

view products
Lubrifianti

This category is mainly cover with LOCTITE product. 

view products
Lubrifianti Brugarolas

Brugarolas este o companie cu o larga istorie dedicată producerii tuturor tipurilor de unsori și lubrifianți, fluide pentru metalurgie, fluide pentru deformarea metalelor și, în general, produse chimice cu nenumărate aplicații industriale.

Din 1885, Brugarolas continuă să acumuleze experiență și cunoștințe în toate activitățile industriale, creând cel mai larg portofoliu de produse și soluții de pe piață. Peste 3.000 de produse dezvoltate si inovate.

 

Toate cercetarile se fac în laboratorul nostru pentru a răspunde aplicațiilor comune, aplicațiilor speciale și noilor oportunitati. În prezent, produsele și serviciile Brugarolas sunt prezente în peste 60 de țări.

Brugarolas are uzina de producție situată în orașul Rubí. Situat la 26 de kilometri de orașul Barcelona, ​​dispune infrastructura atât rutiere, cât și feroviare, ceea ce permite o comunicare rapidă cu portul Barcelona, ​​cu Spania și cu restul lumii.

Cu o suprafață de peste 35.000 m2 și 33.000 m2 construiti, Brugarolas are o capacitate de producție de peste 50.000 de tone pe an.

 Brugarolas continuă să avanseze pe o piață competitivă și globală în care satisfacția clienților noștri este o parte esențială a obiectivelor noastre.

view products
Role si accesorii pentru benzi transportoare

We distribute RULMECA, Italian producer of premium products from 2 domains, unit handling and bulk industry: rollers, pulleys, motorized pulleys, accessories, etc. It is a worldwide leader of quality offering 30.000 hours guaranty for all the roller. 

view products
Produse de intretinere

We are authorized distributor of HENKEL - LOCTITE. (adhesives, industrial sealant and coating, etc).

view products
Produse BIRKOSIT

Birkosit este o pasta de etansare pentru conditii extreme (temperaturi mari si presiuni mari): presiuni de pana la 135 bari (chiar 550 bari in anumite conditii) si temperaturi de pana la 650 grade Celsius. Este folosit in principal pentru etansarea  turbinelor pe abur sau gaz, compresoarelor, pompelor, carcaselor, flanselor, etc. 

view products